HTTC είναι η πρώτη εκλογή στην Κύπρο για επείγουσες θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο συμπεριλαμβανομένου και καταδυτικών περιστατικών. Είμαστε το προτιμώμενο κέντρο στην Κύπρο της IDAN, USAAF, βρετανικών και άλλων δυνάμεων του NATO. Προσφέρουμε βοήθεια επί 14ωρης βάσης για θεραπείες, συμβουλές και πληροφορίες: +357-99-518837.

Μάθετε Περισσότερα

HTTC μπορεί να προσφέρει θεραπείες υπερβαρικού οξυγόνου για πολλές και διάφορες θεραπείες. Η υπερβαρική οξυγονοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης των πληγών μετά από χειρουργείο, τραυματισμό, έγκαυμα, σε θύματα δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα (πυρκαγιές), πολλές νευραλγικές παθήσεις, ορθοπεδικά και σε εκφυλιστικές ασθένειες.

Μάθετε Περισσότερα

Η υπερβαρική οξυγονοθεραπεία έχει αποδειχθεί να είναι ειδικά αποτελεσματική στην αισθητική και θεραπείες spa όπως ανανέωση, αντί-γήρανση, απώλεια βάρους, τόνωση του δέρματος, κυτταρίτιδα, μείωση των ρυτίδων, γρήγορη αύξηση των νυχιών, stress - καταπόνηση και την διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος ανάμεσα σε άλλα πολλά.

Μάθετε Περισσότερα

Το Υπερβαρικό κέντρο στεγάζεται στο Ποσειδώνιο Ιατρικό Κέντρο στην Αραδίππου, Λάρνακα. Βρισκόμαστε 50 μέτρα μακριά από την συμβολή των δρόμων Λάρνακας-Λευκωσίας Β2 (Λεωφόρος Ελευθερίας 47α) και της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού. Η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας είναι εύκολη με τους αυτοκινητόδρομους της Αγίας Νάπας Α3 και Λεμεσού μόνο 2 λεπτά μακριά.

How did I feel? Wonderful! I had more movement in my arm, less pain and felt less bloated, in fact I feel really good and had the best nights sleep I've had in ages.

Brenda Wright, Larnaca

WΠροσφέρουμε θεραπείες επί καθημερινής βάσης στους τελευταίας τεχνολογίας μονοθέσιο και πολυθέσιο θαλάμους. Είμαστε το μοναδικό κέντρο στη Κύπρο που προσφέρει της δύο επιλογές για θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ενδεικνυόμενη θεραπεία για την πάθηση σας. Οι συντεταγμένες για τη θέση GPS είναι 34.56.00.53 N, 33.35.43.73 E.

Νοιαζόμαστε για τις συνεχόμενα αυξημένες απαιτήσεις παροχής υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας στους ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από διάφορες ασθένειες και τραυματισμούς. Οι ώρες λειτουργίας της κλινικής μας είναι 09:00 μέχρι 17:00 από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.

Καταδυτικά περιστατικά

Είχαμε αρχικά εγκατασταθεί στην Λεμεσό το 2000 κυρίως για την παροχή υπηρεσιών και βοήθειας στον αυξανόμενο αριθμό δυτών οι οποίοι έρχονταν στο νησί μας και οι οποίοι θα χρειάζονταν πιθανός θεραπεία επανασυμπίεσης σε περίπτωση καταδυτικού ατυχήματος.

Το 2009 νιώσαμε την ανάγκη να επεκταθούμε, με την αγορά υπερσύγχρονου θαλάμου και την μετεγκατάσταση στην Αραδίππου, Λάρνακα εκ τούτου κάνοντας πιο εύκολη την πρόσβαση στο κέντρο στους ντόπιους και τους τουρίστες οδηγούς και ιδρύοντας έτσι το Ποσειδώνιο Ιατρικό Κέντρο.

Στην μονάδα μας παρέχουμε εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια στους επαγγελματίες όπως επίσης και στους ερασιτέχνες δύτες οι οποίοι υποφέρουν από την νόσο των δυτών (νόσος εκ’αποσυμπιέσεως). Με την υπηρεσία 24ωρης επείγουσας ανταπόκρισης, το υπερβαρικό κέντρο θεραπείας οξυγόνου είναι στελεχωμένο με ιατρούς υπερβαρικής και καταδυτικής ιατρικής, πιστοποιημένους τεχνικούς, έμπειρους ECHCO χειριστές θαλάμου και συνοδούς θεραπειών ολόχρονα 24/7. Η μονάδα μας ακολουθεί αναγνωρισμένα πρωτόκολλα θεραπείας ως επί το πλείστων βασισμένα στο αμερικάνικο ναυτικό, COMEX και την European Undersea and Barometrical Society (EUBS).

Αυτοί οι διεθνώς αναγνωρισμένοι οργανισμοί έχουν καθοριστεί ως σημείο αναφοράς για την θεραπεία της νόσου εκ’ αποσυμπιέσεως παγκοσμίως. Τα πρωτόκολλα αυτά χρησιμοποιούνται αναλόγως των συστάσεων των ιατρών βασιζόμενοι στην σοβαρότητα των συμπτωμάτων. Στον ασθενή θα χορηγηθεί μία ή πολλαπλές θεραπείες μέχρις ότου τα συμπτώματα υποχωρήσουν πλήρως ή υπάρχει ανάγκη από εναλλακτικές θεραπείες.

Για συμβουλές για οποιονδήποτε περιστατικό σχετικά με τις καταδύσεις τηλεφωνήστε στον αριθμό 24ωρης βοήθειας +357-99-518837.